ESG / Klima

Nyhed fra 2024 -udarbejdelse af klimaregnskaber

Er I også blevet mødt med krav om udarbejdelse af klimaregnskab, eller ønsker I blot at udnytte muligheden for opnåelse af større salg gennem større bæredygtighed. Så kan jeg hjælpe jeg med at udarbejde klimaregnskab samt indførelse af de nødvendige systemer.

Jeg har i 2024 startet et samarbejde med fimaet BeWo (Better World), hvor jeg i samarbejde med dem og en mere er i gang med at opbygge en support afdeling med særligt fokus på economic kunder. Bewo anvender AI, hvilket er fremtiden og netop dette vil gøre det meget lettere for jer at få lavet jeres klimaregnskab. BeWo har også integrationer til Business Central og ultimo 2024 kommer til Uniconta.

Jeg udarbejder klimaregnskaber for jer vi Bewo, og kontakt mig gerne, hvis I har interesse i at høre nærmere om hvad jeg og BeWo kan gøre for jer indenfor klima.  Inden længe vil jeg kunne tilbyde pakkeløsninger, men indtil da vil det være aftalt pris.

Ring og hør nærmere på 40 26 72 28

Klima og bæredygtighed er det sidste nye som mange virksomheder bliver stillet over for at skulle tage stilling til.

Mange virksomheder bliver i dag mødt med nye krav fra særligt deres kunder omkring hvad virksomheden gør for større bæredygtighed. I mange tilfælde bliver virksomheden decideret mødt med kram omkring udarbejdelse af klimaregnskaber og EPD’er. I andre situationer kan det endda vise sig at større fokus på klima og bæredygtighed kan skabe større omsætning da mange kunder gerne vil give ekstra for netop dette.

Jeg sætter fra 2024 fokus på dette og har det derfor med som en opgave jeg løser for jer. Jeg sætter gerne system op til udarbejdelse af ESG/klimaregnskab og udarbejder det også gerne for jer og varetager evt.  efterfølgende løbende funktionen – evt. i kombination med varetagelse af regnskabsfunktionen.

Optimering

Få gjort dit bogholderi top smart og udnyt de faciliteret som dit system byder på. Fx. automatisk bankafstemning eller projektstyring. 

Bæredygtighed

Få hjælp til at få styr på jeres klimaregnskab. Jeg samarbejder med BeWo hvor jeg forventer at medgå i pilotprojekt omkring integration til UC.

Bogføringslov

Jeg sørger for I opfylder kravene fra den nye bogføringslov. Fx. krav om digitale bilag, bankafstemning, moms mv.