Regnskab og Optimering

Optimering og udvikling af din regnskabsafdeling.
Optimering, oprydning og effektivisering kan gøre mange ting for en virksomheds regnskabsfunktion og administration. Det kan være med til at frigøre tid til andre opgaver, som er mere lønsomme for virksomheden.

Bogholderi og administration slipper man ikke uden om, men hvorfor så ikke gøre det så let for sig selv eller sine medarbejdere som muligt. Måske står I i en situation, hvor I ikke kan følge med og måske er I kommet bagud så der nu ligger bunker og rod som er blevet uoverskueligt. Eller måske trænger i til at få optimeret arbejdsgange eller processer. Dette er punkter, hvor jeg med mine 30 års erfaring kan træde til – mine styrker ligger lige netop indenfor disse områder!

Optimering og udvikling af dit bogholderi

Regnskab og økonomi

Ved optimering og udvikling af bogholderiet kan du opnå

Bedre overblik over debitorer, digitalisering af indbetalinger, Automatisk betaling af kreditorer, EAN, Automatisk bankafstemning, Styring af projekter, Tidsregistrering via App, Lagerstyring, Excel ark til fx. budgetopfølgning, Digitale bilag. Og meget mere….

Hvor meget I ønsker at optimere, bestemmer I selvfølgelig selv, og det er vigtigt, at det foregår i et tempo, hvor hele virksomheden og alle ansatte kan følge med. Og selvfølgelig skal det ikke ske hurtigere end der er tid til at få det daglige arbejdet lavet.

Skulle I have lyst til at få optimeret og effektiviseret jeres bogholderi eller kunne I tænke jer at få kigget på mulighederne, er I meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Der er mange fordele ved optimering og effektivisering af din regnskabsfunktion

Rigtig mange virksomheder udnytter slet ikke de muligheder, der er i deres regnskabsprogram og det er en skam. Jeg kan hjælpe med at få optimeret og udviklet virksomhedens bogholderi så alle de muligheder der allerede er i systemet udnyttes bedst muligt. Jeg kan være behjælpelig i en proces med at få et nyt regnskabssystem op at køre – i samarbejde med jer selvfølgelig. Der er mange opgaver i forbindelse med dette som skal løses, og det kan være svært at nå uden en hjælpende hånd. Den kan I få hos mig.

Optimering og Udvikling af dit bogholderi
Automatiseringer

Få dit system sat op så du får automatiseret så mange processer som muligt. De fleste systemer kan køre mange ting automatisk eller på meget nemmere vis. Mange udnytter bare ikke mulighederne.

Orden og struktur

Ryd op, strukturer og effektiviser. Dette er nøgle ord i en optimal regnskabsfunktion. Ved at få sat tingene i system og skabt orden får I det nødvendige giver overblik og sparer unødigt tidsforbrug.

Udvid med nye moduler

Udnyt de moduler der er i jeres system og få et optimalt og up-to-date bogholderi. Det kan fx. være at få indført lagerstyring. Der findes også eksterne løsninger som kan tilknyttes jeres system og lette hverdagen, fx. timeregistreringer.