Regnskab og overblik

Det glæder mig, at du har fundet frem til min side. Har du brug for en regnskabsansvarlig, det kan være som almindelig ansættelse på ubestemt tid, eller evt. i en begrænset tidsperiode (dog min. 1-2 år), så er jeg klar. Hos mig får du en person som sætter fokus på optimering og effektivisering af dit bogholderi. På den måde får du et effektivt og up-to-date bogholderi.

Tal til Tiden og Optimering er nøgleord for mig og jeg er klar på ansættelse i din virksomhed med fokus rettet på netop disse områder. Jeg står for at få ryddet op i regnskabet og gjort det up-to-date så det er efterfølgende kører lettere. Måske har jeres virksomhed ikke fulgt med tiden og har brug for et løft, eller måske er opgaverne vokset jer over hovedet og I har brug for hjælp til at komme ovenpå igen. Der kan være mange ting der gør at man har brug for nye kræfter.

Det er altafgørende at have et struktureret og effektivt bogholderi, det gør det nemmere at få tal til tiden til brug for at styre virksomheden i den rigtige retning. 

Jeg kan pt. starte med en måneds varsel.

Optimer dit bogholderi og få større overblik og tid til andre opgaver

Mange virksomheder kører i dag ikke deres økonomifunktion optimalt i forhold til de muligheder de har i deres system. Måske det også gælder for din virksomhed. Ved at ansætte mig for du en regnskabsansvarlig som passer det daglige bogholder og samtidig får optimeret og effektiviseret hele regnskabsfunktionen.
Send mig en mail eller ring og hør nærmere omkring, hvad jeg kan tilbyde dig og din virksomhed. CV kan fremsendes.

Optimering

Få gjort dit bogholderi top smart og udnyt de faciliteret som dit system byder på. Fx. automatisk bankafstemning. 

Dagligt bogholderi

Få en der holder styr på det daglige bogholderi, og som sørger for månedlig rapportering samt budgetter og tal til tiden. 

OPRYDNING

Mulighed for at få hjælp til at få ryddet op i virksomhedens papirer og regninger og samtidig få skabt struktur og overblik.