Regnskabskurser

Regnskabskurser – Personlig undervisning – Fyn og Jylland

Er du selvstændig, måske endda nystartet, eller savner du bare basal viden omkring regnskab og bogføring. Så kunne dette måske være noget for dig. Jeg tilbyder personlig undervisning på Fyn og i Jylland i helt basal regnskabsforståelse samt bogføring. 

Jeg tilbyder individuel undervisningen tilpasses hver enkelt og du kan få det på nøjagtig den måde du ønsker. Undervisningsmaterialet tilpasses dit niveau og dine behov. Undervisningen kan også tage udgangspunkt i det eget bogholderi, for på den måde at gøre det lettere for dig.

Du får personlig og individuel undervisning og skal ikke være bange for at stille “dumme” spørgsmål- Mange er tilbageholdne med at stille spørgsmål, hvis de er på større hold med mange andre kursister. Hos mig er ingen spørgsmål “dumme”, det er tværtimod vigtigt at du får spurgt om alt det du har behov for at vide.

Personlig undervisning – Fyn og Jylland

Regnskabskursus – personlig undervisning

Individuel undervisning så du føler dig tryg og sikker.

Det vigtigt at du føler dig hjemme i hvordan du skal styre dit bogholderi. Og netop derfor er det vigtigt at du får lige netop den undervisning, som du har brug for. 

Et korrekt bogholderi er ikke kun vigtigt i forhold til SKAT. Det er også vigtigt i forhold til dit eget overblik og for dine kunder og leverandører – at de ved du har styr på det.
Det giver dig ro og et bedre beslutningsgrundlag når du ved, at du kan regne med din virksomheds resultater. Og du har selv kontrollen, fordi du ved hvordan tingene hænger sammen. Alt dette kan du opnå med et personligt regnskabskursus.

Personlig undervisning

 Du får ene undervisning så du har mulighed for at spørge om alt det du har behov for.

Individuel undervisning

Undervisningen tilpasses dig og det du har behov for. Materialet tilpasses ligeledes dig.

Grundig undervisning

Du er sikker på en grundig undervisning, da du kan få al den undervisning du føler du har brug for.